Close

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 57
  1. #11
    Fresh Catch RalphTomaccio's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bellingham, MA
    Posts
    10

    Add a Code to your list

    Just experienced an issue with codes on my 2012 JKU but I don't see it listed here. It is C123f, steering angle sensor comparative performance. May want to add it to your list.

  2. #12
    -
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Richmond, Ky
    Posts
    4,105
    Ive got a u0101 code showing, lost communication with tcm. Can anybody elaborate on that? Anyone else seen this?

  3. #13
    Knows a Thing or Two SFNick's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Arkansas
    Posts
    599
    Quote Originally Posted by mattbeach View Post
    Ive got a u0101 code showing, lost communication with tcm. Can anybody elaborate on that? Anyone else seen this?
    Maybe a bad TPMS sensor.
    MADE IN AMERICA

  4. #14
    -
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Richmond, Ky
    Posts
    4,105
    Quote Originally Posted by SFNick View Post
    Maybe a bad TPMS sensor.
    Hmmm. Ok. Any idea what tcm stands for? I just disabled the tpms 4-5 days ago with my flashcal.

  5. #15
    Knows a Thing or Two SFNick's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Arkansas
    Posts
    599
    Quote Originally Posted by mattbeach View Post
    Hmmm. Ok. Any idea what tcm stands for? I just disabled the tpms 4-5 days ago with my flashcal.
    It's the Transmission Control Module
    MADE IN AMERICA

  6. #16
    -
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Richmond, Ky
    Posts
    4,105
    Quote Originally Posted by SFNick View Post
    It's the Transmission Control Module
    Oh ok. Got ya. What makes you think tpms sensor? Not doubting you, just tryin to learn somethin lol.

  7. #17
    Knows a Thing or Two SFNick's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Arkansas
    Posts
    599

    CHECK ENGINE CODES : 2007-Up Jeep JK Wrangler

    I was throwing the same code but mine was do to the TPMS. I would not think that would be the case in your situation since you have it disabled.
    Last edited by SFNick; 12-08-2014 at 08:13 PM.
    MADE IN AMERICA

  8. #18
    Knows a Thing or Two SFNick's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Arkansas
    Posts
    599

    CHECK ENGINE CODES : 2007-Up Jeep JK Wrangler

    Quote Originally Posted by mattbeach View Post
    Oh ok. Got ya. What makes you think tpms sensor? Not doubting you, just tryin to learn somethin lol.
    No worries. Try resetting it with your programmer. Usually if you have a bad TCM you'll be stuck in limp mode.
    MADE IN AMERICA

  9. #19
    -
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Richmond, Ky
    Posts
    4,105
    Quote Originally Posted by SFNick View Post
    I was throwing the same code but mine was do to the TPMS. I would not think that would be the case in your situation since you have it disabled.
    Quote Originally Posted by SFNick View Post
    No worries. Try resetting it with your programmer. Usually if you have a bad TCM you'll be stuck in limp mode.
    Yea i was driving on a road when it came on. A little bumpy but no major jarring. Seemed to drive completely fine afterwards, i just dont wanna stranded somewhere.

  10. #20
    Knows a Thing or Two SFNick's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Arkansas
    Posts
    599
    Quote Originally Posted by mattbeach View Post
    Yea i was driving on a road when it came on. A little bumpy but no major jarring. Seemed to drive completely fine afterwards, i just dont wanna stranded somewhere.
    I would check your battery connections. If it was do to a lose connection. It should clear it self after awhile.
    MADE IN AMERICA



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •