Close

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 66
  1. #51
    Fresh Catch
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by GraniteCrystal View Post
    Looks awesome. Throw up more pics ��
    It is dark when I get off work but I plan to take a bunch of pictures with it and will post them for sure!

    Quote Originally Posted by MR.Ty View Post
    That looks really good. Is that the powder coating option they offer on their website?
    Yup it was worth the money to me to have them do it. Shipped without issues. They package really well over at LoD.

    Quote Originally Posted by Rubicon310 View Post
    Looks great! Mine is on its way now. Fed Ex says it should arrive Monday. That would be exactly 6 weeks since I ordered mine.

    Any chance you could post a pic of the rear door handle and how close it is to the tire? I plan to run the exact same tire and wanted to get an idea on the handle spacing.


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app
    Yup when I get off work I will snap one for you

  2. #52
    Fresh Catch
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    34
    Here are some shots of the door handle in proximity to the tire and a few different angles as well.


    IMG_3417.JPGIMG_3418.JPGIMG_3419.JPGIMG_3420.JPGIMG_3421.JPGIMG_3422.JPGIMG_3423.JPG


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app

  3. #53
    Advertiser
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    United States
    Posts
    61

    Install Help?

    When 100% properly installed there should be no rattles! If you're still experiencing a rattle let us know where it's coming from, during what conditions, and you could even send pictures or video if you would like We want to help you install this product in the best way possible!

    Cbach1987: In one of your pictures it looks like the carrier body may be tilted slightly away from the body of the vehicle instead of toward it. This may be where your jingles are coming from. That little zinc coated plate (looks yellow) must be far enough out that it presses onto the rod (or loop) that goes into the opening. Also you may want to adjust the top rubber puck (slightly inward) and then use the thumb screw (on the the release latch) to adjust it in until it presses on the puck again.

    Quote Originally Posted by Cbach1987 View Post
    Finished installing mine on Sunday. Ordered it day after Thanksgiving and took about 5 weeks with holidays and such (the wait is killer). Being my first bumper install it took me way longer than it should have with some hiccups that were my fault. It is super solid, powder coat looks good and holds my 37" STT Pro no problem. I have a slight rattle I am working on getting rid of. Called LoD and they were very helpful. I will be ordering their front stubby stinger Destroyer and probably their sliders now because of how much I love this thing.
    Last edited by LōD Offroad; 01-13-2017 at 01:44 PM. Reason: Hiccup

  4. #54
    Fresh Catch
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by LōD Offroad View Post
    When 100% properly installed there should be no rattles! If you're still experiencing a rattle let us know where it's coming from, during what conditions, and you could even send pictures or video if you would like We want to help you install this product in the best way possible!

    Cbach1987: In one of your pictures it looks like the carrier body may be tilted slightly away from the body of the vehicle instead of toward it. This may be where your jingles are coming from. That little zinc coated plate (looks yellow) must be far enough out that it presses onto the rod (or loop) that goes into the opening. Also you may want to adjust the top rubber puck (slightly inward) and then use the thumb screw (on the the release latch) to adjust it in until it presses on the puck again.
    Yes I have been tweaking it little by little. It rattles less than it did before. It seems it is still from the latch plate from what I can tell. It is mostly when I am driving over bad roads that are sort of wash boarded that it rattles. I have the yellow latch plate all the way out and the latch presses into the plate about 7" before the door is closed. I will try and move the top rubber puck in and adjust the thumb screw on the release latch to pull it in a bit more. As far as it looking like it is leaning out, I used a level and everything says it is level. I don't think it is tilted toward it but level. Maybe that is the issue then. I will try to get closer pictures and video this weekend if possible and hopefully that will help diagnose it better.

    Thanks for responding!

  5. #55
    Advertiser
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    United States
    Posts
    61

    Install Help Pt.2

    Hey, we're here to help! The yellow plate may not need to be all the way out, if it is out that far, your carrier arm may not be close enough. The carrier arm plate DOES need to be slightly tilted towards the vehicle as stated in the instructions. Just having it level may not allow enough pressure by the guide rod on the yellow plate. Keep tinkering!

    Quote Originally Posted by Cbach1987 View Post
    Yes I have been tweaking it little by little. It rattles less than it did before. It seems it is still from the latch plate from what I can tell. It is mostly when I am driving over bad roads that are sort of wash boarded that it rattles. I have the yellow latch plate all the way out and the latch presses into the plate about 7" before the door is closed. I will try and move the top rubber puck in and adjust the thumb screw on the release latch to pull it in a bit more. As far as it looking like it is leaning out, I used a level and everything says it is level. I don't think it is tilted toward it but level. Maybe that is the issue then. I will try to get closer pictures and video this weekend if possible and hopefully that will help diagnose it better.

    Thanks for responding!

  6. #56
    Token East Coast Guy MR.Ty's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    5,594
    Quote Originally Posted by Cbach1987 View Post
    Here are some shots of the door handle in proximity to the tire and a few different angles as well.


    IMG_3417.JPGIMG_3418.JPGIMG_3419.JPGIMG_3420.JPGIMG_3421.JPGIMG_3422.JPGIMG_3423.JPG


    Sent from my iPhone using WAYALIFE mobile app
    Just saw these, thanks for the additional pictures!
    2014 JKUR "Stumps"

    2015 will forever be known as, "The year of the Fucks Founding Forums and Facebook Groups".

  7. #57
    Fresh Catch
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by LōD Offroad View Post
    Hey, we're here to help! The yellow plate may not need to be all the way out, if it is out that far, your carrier arm may not be close enough. The carrier arm plate DOES need to be slightly tilted towards the vehicle as stated in the instructions. Just having it level may not allow enough pressure by the guide rod on the yellow plate. Keep tinkering!
    That just might be my main source of issue then. I will try to go back and re-level the bumper slightly tilted toward the body a bit more and then re adjust.
    You guys have been super helpful!
    Thanks!

  8. #58
    Fresh Catch
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by MR.Ty View Post
    Just saw these, thanks for the additional pictures!
    No problem! Once it gets warmer and I get things adjusted again I will try to take some better close ups of a few different angles to help people see how things line up.

  9. #59
    Hooked Edwrds's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    SoCal
    Posts
    136
    IMG_3098.jpg
    I just started my install last night! Ive been working way to many hours couldn't even get to it. Took awhile to get it level. I'll post more pic's when I can. I messed up my oil seal so I have to find one today


    Sent from my iPad using WAYALIFE mobile app
    2016 JKU

  10. #60
    Advertiser
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    United States
    Posts
    61
    Love the black on white, we need to get a white test vehicle If you have any questions, comments, or concerns, feel free to contact us, we'd be more than glad to help!

    Quote Originally Posted by Edwrds View Post
    IMG_3098.jpg
    I just started my install last night! Ive been working way to many hours couldn't even get to it. Took awhile to get it level. I'll post more pic's when I can. I messed up my oil seal so I have to find one today


    Sent from my iPad using WAYALIFE mobile app



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •